Yoga Djursland tilbyder

Hatha yoga

Alle ved at kroppen skal holdes ved lige. Et lyst sind kan hjælpe kroppen til at ældes med ynde – og yoga er en af måderne. Gør selv noget for at bevare en god holdning, et sundt åndedræt og musklernes smidighed. Yoga og afspænding giver velvære og godt humør.

Her arbejdes med Hatha yoga på en varieret måde, der sigter på at styrke kroppen og få gang i blodomløbet. Vi dyrker smidighed, balance, og med blide stræk og åndedrætsøvelser er målet at give deltagerne større kropsbevidsthed, overskud og glæde. Undervisningen er uafhængig og ikke tilsluttet en bestemt retning inden for hatha. Jeg mener, at alle fremgangsmåder kan indeholde noget godt, som kan virke inspirerende.

Yoga kan udføres blidt eller kraftfuldt, langsomt eller dynamisk. Kodeordet er at anstrenge sig uden at forcere.

MediYoga

Vi arbejder nænsomt med fysiske øvelser, mantra og meditation. Altsammen med henblik på at slukke for tankemylder og skabe ro i krop og sind, for derved at reducere stress symptomer. MediYoga kører efter tre fastlagte yogaprogrammer, der alle har fokus på åndedræt, bevægelse og mantra, disse programmer afsluttes altid med en meditation. Læs mere om de gavnlige effekter ved netop MediYoga her

Sjov og leg med yoga

Med udgangspunkt i bogen “Sjov med Yoga” af Juliet Pegrum har jeg sammensat et program på en lille time fyldt med sjove og fjollede yogaøvelser for børn. Der er fokus på at styrke børnenes motorik og balance, så de føler sig hjemme i deres krop og oplever success. Det er gennem fantasi og kreative fortællinger, at jeg forsøger at fastholde og motivere børnene. Der vil også være tilpassede åndedrætsøvelser og afspænding på dette hold. Varighed 60 min. Med indlagt frugtpause.

Vi håber at starte nyt hold op til foråret. Kontakt mig gerne, hvis du har et særligt ønske.

Barsels Yoga, før- og efterfødselsyoga

Vi vil gerne tilbyde yoga for gravide og nybagte mødre.

Der arbejdes med fysisk aktive yogastillinger, der styrker bækkenbunden og giver en god holdning. Vi arbejder med støttende stillinger, der virker genopbyggende og energigivende, lindrer smerter i lænden, løsner spændinger i skuldre, nakke og ryg. Naturligvis er der også fokus på åndedrættet. Yoga styrker samspillet mellem krop, åndedræt og bevidsthed, hvilket kan være til stor hjælp under selve fødslen, det kan også hjælpe dig med at komme i god form efter fødslen. Yoga stillingerne, åndedrættet og afspændingen er med til at øge følelsen af velvære, overskud og indre ro, alt sammen noget, både den gravide og den nybagte mor kan trænge til.

Jeg har selv tre børn og har undervist i yoga frem til barsel med alle tre. Hvis du er interesseret i yoga under eller efter din graviditet, så kontakt mig endelig.

Det kan også være et arrangement for mødregruppen, med eller uden de små, det er op til jer.

Outdoor Yoga

Yoga bringer fysisk, mental og åndelig harmoni og balance, og ved at flytte vores yoga praksis ud i naturen styrker vi oplevelsen af at være et med det guddommelige(naturen). Det kan være på en græsplæne i din egen baghave eller et passende sted i Naturpark Mols Bjerge, det er ikke vigtigt. Det vigtige er at opleve hvordan sanserne stimuleres og mærke hvordan naturen kan stilne sindet.

SUP(stand up paddling) og yoga ved Kalø eller en passende vindstille vig på Djursland. På dette kursus tager vi de bedste yoga stillinger og sætter på vandet.

SUP kombinerer surf og kajak, som navnet antyder, står man op og padler. Har man interesse for det våde element er SUP i sig selv en lækker sport at prøve.Yoga på et paddle board udfordrer balancen til det yderste, og det er en effektiv coretræning.

Med lyden af bølgeskvulp og en let sommerbrise fremkalder vi et stort smil, der efter sigende hænger ved i flere dage;)

Afhænger af sæsonen, så kontakt mig for at lave en aftale.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig på telefon (+45) 40 36 67 66 eller send en mail til Info@yogadjursland.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.