Om Yoga Djursland

Velkommen til Yoga Djursland

Vi formidler yoga som et værktøj til almindelige mennesker, der har brug for mere end blot fysisk træning af kroppen. Yoga er en træning, der bygger på et holistisk menneskesyn, vi har fokus på hele mennesket. I yoga træner du balance, smidighed og styrke både mentalt og fysisk.

Det er videnskabeligt dokumenteret at yoga reducerer stress, og det har vi alle brug for i dagens Danmark.

Om Helle

Mit yoga-eventyr startede i Knebel, hvor jeg begyndte som yogalærer i oktober 2012.

Yoga er noget jeg har dyrket selv i mange år, både som barn, ung og voksen. Der har aldrig været én bestemt retning, som har været min foretrukne, men yoga filosofien og den alternative verdensopfattelse har altid optaget mig meget, dog uden at jeg på nogen måde er blevet religiøs eller fanatisk. Jeg blev uddannet lærer i 2005 og har arbejdet på efterskole og i folkeskolen. I april 2014 afsluttede jeg en to-årig yogalæreruddannelse på 250 timer, ved Konstantin, Yogahuset i Odense Her er jeg blevet undervist i flere forskellige retninger indenfor yoga.

Som et bidrag til min egen praksis og til min virksomhed har jeg i 2023 taget uddannelsen til MediYoga-instruktør. Det har jeg gjort fordi MediYoga er forskningsbaseret og har en dokumenteret positiv effekt i rigtig mange sammenhænge. Alle der har dyrket yoga i længere tid ved at det kan noget, og det er uanset hvilken yoga-retning man dyrker. Det spændende ved MediYoga er dog at det bliver anvendt i Sveriges sundhedsvæsen både som forebyggende og i rehabiliteringen efter svære operationer. Læs mere om forskning i MediYoga

Det betyder at vi med sikkerhed kan sige, at alle vil opleve en mærkbar effekt efter 8 uger med MediYoga undervisning en gang om ugen. Du speeder blot op for resultaterne, hvis du får gang i egen praksis hjemme.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig på telefon (+45) 40 36 67 66 eller send en mail til Info@yogadjursland.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.